SECURITATE | TRANSPARENȚĂ | ATITUDINE

FOCUS ROYAL

garantăm posibilitatea de a furniza un număr mare de camioane într-un timp scurt.

Transport marfă

Servicii regulate de transport marfă internațional şi intern, atât complete cât şi în regim de grupaj.

Transport agabaritic

Necesită un grad ridicat de precizie, organizare, multă experienţă şi cunoştinţe de specialitate.

Relocări industriale

Serviciile de relocare industrială, mutare utilaje/echipamente grele, presupun atenție si măiestrie deosebită!

SERVICII DE DEPOZITARE

Economisește timp, bani, spațiu și concentrează-te pe specificul activității tale. Investește inteligent în serviciile de depozitare oferite de FOCUS ROYAL.

ÎNCHIRIERE SPAȚIU DEPOZITARE

Cauți spații depozitare de închiriat? Noi garantăm siguranța maximă a tuturor bunurilor tale și cele mai convenabile condiții în depozitele  FOCUS ROYAL.

VÂNZĂRI PE MARKETPLACE

Prin intermediul companiei FOCUS ROYAL ai acces la Marketplace-urile populare din Europa și poți vinde online bunurile tale. Vinde-ți produsele eficient!

Transport Rapid

Capacitate de transport disponibilă săptămânal în peste 30 de țări din Europa, Rusia, fostele republici sovietice, Turcia;

Calitate Înaltă

Ne mândrim cu echipa noastră de profesionişti bine instruiţi, dedicaţi şi specializaţi care oferă nivel ridicat de performanță;

Transparență

Oferim informații la timp despre poziția lotului dvs. de marfă și menținerea unui preț de transport competitiv pe o perioadă lungă;

CALITATE | PERFORMANȚĂ | PROFESIONALISM

PROIECTE ÎN DERULARE

NIKA FOR YOU

Totul necesar pentru o
copilărie fericită

Nika Kids este o companie care produce și vinde seturi de mobilier pentru copii, sănii, scutere de zăpadă, tuburi și alte bunuri.

Magazin online
KAPITAN SHOP

Bărcile gonflabile KOLIBRI sunt preferate de pescari și vânători pentru că oferă un raport calitate / preț excelent, și de asemenea pot fi folosite pentru agrement și plimbări pe apă.

Magazin online
KOLIBRI MARKET

Dispunem de un sortiment larg de bărci pneumatice echipate cu vâsle. Barca KOLIBRI este un articol de pescuit indispensabil care oferă confort maxim la un preț rezonabil.

ROMANA FAMILY – o soluție elegantă pentru zona de joacă

Ținem pasul cu imaginația copiilor, și am creat un spațiu perfect pentru dezvoltarea creativității, coordonării mișcărilor și întărirea mușchilor. Spații deosebit de inovatoare pentru interior, exterior și uz urban fabricate din materiale rezistente care au certificate sanitar-epidemiologice și igienice adecvate.

SUPORT TEHNIC

Creșterea productivității

SOLUȚII

Metode eficiente pentru afacerea ta

EXPERIENȚĂ

De peste 10 ani in domeniul logisticii