Focus Royal oferă soluţii de transport internaţional şi intern de mărfuri atât complete cât şi în regim de grupaj prin intermediul reţelei sale de agenţi în ţările CSI: Ucraina, Rusia, Belarus, Kazahstan, Turcia, Georgia, Armenia, Azerbaijan, Kirghistan sau altele, pentru mărfuri de volum şi/sau agabaritice, pentru mărfuri importate sau exportate.

Focus Royal are un parc auto propriu, camioanele sunt standard de 90 mc şi de volum 120 mc, agreate de vamă, cu carnet T.I.R.

Fiecare transport se desfăşoară sub directa supraveghere a dispecerilor din cadrul companiei Focus Royal pentru ca marfa să ajungă în cele mai sigure condiţii la destinaţie.

Datorită monitorizării atente a fiecărui transport, din momentul încărcării mărfurilor până la livrarea finală, clienţii noştri se bucură de o comunicare permanentă şi eficientă pe toată durata derulării transportului.

SĂ ÎNCEPEM AVENTURA ÎMPREUNĂ

Când vine vorba de transporturi speciale interne/internaționale sau agabaritice pentru afacerea ta, ai nevoie de o echipă de experți. Hai să-ți demonstrăm cum de fapt trebuie să arate o companie de transport profesionistă, fiabilă și responsabilă!

CONTACTEAZĂ-NE PENTRU MAI MULTE DETALII

  Informații de Contact

  str. Principală nr. 456
  Dărmăneşti, Suceava
  Romania

  +4 0784 228 881
  +4 0784 228 882

  Ai întrebări ? Trimite un e-mail și te vom contacta în scurt timp.